Hi, Welkom op mijn website. Ik help je graag om samen te kijken wat er nodig is om jouw energie weer te laten stromen! Want ook jij bent het waard om gezien te worden!

Liefs Femke

Over mij,

Mijn achtergrond en ervaring

 • Ik ben van nature intuïtief sterk, wat betekent dat ik goed kan aanvoelen wat er speelt. Deze gave zet ik in tijdens mijn coaching sessies om snel tot de kern te komen.
 • Ik heb ruime ervaring als weerbaarheidscoach, zowel in groepen als individueel. Met mijn achtergrond als leerkracht weet ik precies hoe ik kinderen kan helpen om weerbaarder te worden in de klas en daarbuiten.
 • Als voormalig leerkracht en trainer voor basisschoolteams  (OntwikkelingsGericht) ben ik goed in staat om leerkrachten te coachen en te begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn 19 jaar lange ervaring als juf maakt dat ik weet wat er in een klas speelt. Ook was ik kartrekker en beeldcoach voor mijn collega’s.
 •  Ik werk samen met Talent Buro Tilburg en begeleid hoogbegaafde kinderen op school en 1 op 1.
 • Ik heb bij Novilo (inmiddels Cedin) de opleiding Talentbegeleider Gevorderd afgerond. Voor mij is een label niet bepalend, hoogbegaafd of niet, ik kijk naar de persoon erachter. Iedereen heeft eigen behoeftes.
 • Ik heb de cursus ‘Onderpresteren bij hoogbegaafde kinderen en jongeren’ gevolgd bij WijsSein. Hierdoor heb ik extra kennis en vaardigheden opgedaan om hoogbegaafde kinderen en jongeren te begeleiden.
 • Ik heb een opleiding gevolgd bij Tea Adema om kinderen te begeleiden bij faalangst en andere angstgerelateerde problemen.
 • Ik ben opgeleid als systemisch kindercoach, waardoor ik kinderen en gezinnen kan begeleiden vanuit een systemische benadering.
 • Ik heb een basiscursus kinesiologie gevolgd om mijn intuïtie en coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Ik ben opgeleid tot Aromatouch masseur bij DoTerra met etherische oliën, waardoor ik kinderen en volwassenen kan begeleiden bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.
 • Ik ben een gecertificeerd trainer van Studielift en begeleid kinderen en jongeren bij het ontdekken van hun eigen leerstrategieën en het vergroten van hun studievaardigheden.

Mijn naam is Femke Zeegers 43 jaar oud. Ik ben een ervaren coach die kinderen en leerkrachten begeleidt om het beste uit zichzelf te halen. Als coach werk ik intuïtief en leg ik de nadruk op het vergroten van de weerbaarheid. Ik geloof dat ieder kind en iedere leerkracht uniek is, en daarom werk ik altijd op maat.

Ik gun jou het allerbeste

 

Tijdens mijn levensreis ben ik ook heel erg geïnteresseerd in meditatie. Ik zoek regelmatig de stilte in mezelf op. Ik ben me steeds meer bewust dat alles er mag zijn en dat we elkaar het beste gunnen in plaats van dat we het beste willen voor elkaar.

Vanuit liefde gun ik jou het allerbeste.

Veel liefs, Femke

 

Mijn waarden

De manier waarop ik in het leven sta is ook de manier waarop ik mijn prijzen bepaal.  Ik vind het belangrijk om dit met je te delen zodat je weet waar ik voor sta.
Ik ben mezelf de volgende vragen gaan stellen:
Wat vind ik mijn tijd waard?
Wat vind ik mijn kwaliteit waard?
Wat vind ik mijn toegevoegde waarde waard?
Mijn waarde in geld zegt wat over mijn eigen waarde.
Maar vraagt u zich eens af. Wat is goede hulp voor mijn kind of voor mijzelf waard? Is dat niet onbetaalbaar?
De prijs verandert, net als het leven, mee met de tijd.
Mocht u minder te besteden hebben dan gaan we samen in gesprek om tot een passende prijs te komen. Dat is ook de reden dat prijzen soms verschillen. Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Ik Wij trainingen

Ik Wij trainingen
en
leerkrachtencoaching

Prijs op aanvraag

Individuele coaching

Kinder- en volwassencoaching
60 minuten

70

Aromatouch Massage

Massage met etherische oliën voor een reset van je lijf
50 minuten

€ 52,50

Stuur me een bericht