Individuele Coaching

Kinderen

Samen ontdekken we waar je kracht zit en ga je die ontdekken en voelen, waardoor je weer lekker in je vel zit

 

Volwassenen

Samen laten we op een intuïtieve manier jouw energie weer stromen. Jouw hulpvraag is leidend en het aanbod allesomvattend

Aromatouch

De aromatouch massage geeft een reset voor je lijf in tijden van stress. Een heerlijke ontspanning!

 

Kinderen

Samen ontdekken we waar je kracht zit en ga je die ontdekken en voelen, waardoor je weer lekker in je vel zit

 

Volwassenen

Samen laten we op een intuïtieve manier jouw energie weer stromen. Jouw hulpvraag is leidend en het aanbod allesomvattend

Aromatouch

De aromatouch massage geeft een reset voor je lijf in tijden van stress. Een heerlijke ontspanning!

 

Wat bied ik jouw kind?

Emotieregulatie

Soms is het leven niet altijd zoals je wil dat het gaat en kan je daar gevoelens bij krijgen. Zoals boosheid of verdriet. We kijken samen wat die emoties zijn en waar ze vandaan komen. Hoe het werkt in je hoofd. En vervolgens hoe je ermee om kan leren gaan.
Ook leer ik je kind stevig staan, zijn of haar adem onder controle te houden zodat ze de juiste keuze kunnen maken wanneer emoties hoog op lopen.

Oplossingsgericht

De individuele trainingen voor kinderen hebben een oplossingsgerichte insteek. Ik werk vanuit wat het kind al wél goed lukt. Vanuit deze insteek, buig ik het probleem om naar een oplossing die gezocht moet worden. Hier maken we een actieplan op. We bepalen samen een vaardigheid die nog eigen gemaakt moet worden en maken samen een plan hoe we deze vaardigheid gaan leren. We doen spelletjes om volle hoofden leeg te maken en leren helpende gedachtes te formuleren. Het doel is om je eigen kracht te zien, zodat je weer trots op jezelf kunt zijn.

(Faal)angsten en zelfvertrouwen

Als uw kind onzeker en angsten (zoals faalangst) heeft en twijfelt aan eigen kunnen of de lat voor zichzelf erg hoog heeft liggen kijk ik samen met uw kind wat er allemaal wél goed gaat en hoe het beter kan worden. Is uw kind dyslectisch en daardoor onzeker? Kan uw kind ’s nachts niet slapen omdat het ligt te piekeren? Samen gaan we kijken hoe het allemaal makkelijker kan worden en wat je wél kan doen zodat het minder erg wordt. Een probleem hoeft niet langer zo belangrijk te zijn: alle kinderen hebben veel mogelijkheden om ze op te lossen. 

Systeem

Vaak hangt de hulpvraag ook samen met het systeem waarin je kind zich beweegt. Dit kan het gezin zijn, maar ook de klas of de vriendengroep. Als er bijvoorbeeld sprake is van boosheid zit hier vaak een laag onder. Door dit systeem inzichtelijk te maken met bijvoorbeeld poppetjes kan er gewerkt worden naar een oplossing. Laat de liefde maar stromen!

Wat bied ik jou?

Je energie gaat weer stromen

Soms zit je even niet lekker in je vel. Je hebt de behoefte om de energie weer te laten stromen. In je werk, in je privé. Het is fijn als het allemaal in balans is. Samen zoeken we naar wat bij jou past en stellen we doelen op. Eventueel in combinatie met de Aromatouch massage.

Wandelcoaching

In de buitenlucht praat het makkelijker. We zoeken een mooie omgeving op om tot rust te komen, en om bijvoorbeeld met metaforen jouw struggles in het leven aan te gaan.

Intuïtie

Door mijn intuïtie voel ik heel goed wat je nodig hebt. Ik gebruik met mijn rugzak met ervaringen en methodes om jou weer lekker in je vel te laten zitten. En dit helemaal op maat, speciaal voor jou!

Systeem

Bij sommige issues in je leven kan het inzichtelijk maken van je systeem heel helpend zijn. We stellen poppetjes op of leggen matjes op de vloer neer waardoor jij inzicht krijgt en dingen duidelijk worden. 

Wat is Aromatouch en waar kan het u en uw kind bij helpen?

Heeft u of uw kind last van fysieke klachten, zoals hoofdpijn? Een ontspannende massage op basis van de AromaTouch technieken en oliën kan vaak de oplossing zijn. Door wrijftechnieken in combinatie van de helende werking van etherische oliën wordt uw lijf als het ware weer gereset.

In de AromaTouch techniek worden 8 pure en krachtige essentiële oliën van het merk doTERRA ingezet om het lichaam te ondersteunen op verschillende vlakken: ontspanning, het imuunsysteem, gezonde ontstekingsniveau en het bereiken van een homeostasis: het ultieme balanspunt van alle lichaamssystemen.

Deze techniek van rug en voeten van ongeveer 45 minuten, combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen. De zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en ondersteund de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door constant contact te houden en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In deze maatschappij leven we vaak langs elkaar heen. Deze massage kan de mogelijkheid geven om contact te maken met de mensen in het gezin op een vriendelijke en liefdevolle manier.

De essentiële olie die laag op laag wordt aangebracht trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt van homeostasis uitgelokt waarop alle systemen precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen. Het is belangrijk na de massage goed te drinken zodat de afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Uitleg van de werking van de 8 verschillende oliën:
Balance & Lavendel: zorgt voor ontspanning
Melaleuca & OnGuard: werkt diep in op het imuunsysteem
AromaTouch & DeepBlue: zorgt voor een gezond ontstekingsniveau
Sinaasappel & Pepermunt: zorgt voor de homeostasis, alle systemen zijn weer in balans

Wil je meer informatie?